ČLANOVI UDRUŽENJA UGOSTITELJSKIH I TURISTIČKIH POSLENIKA-NIŠ, NASTAVILI DA NIŽU USPEHE
Niški ugostitelji nastavljaju da nižu uspehe. Na Medjunarodnom otvorenom prvenstvu ugostiteljskih i turističkih radnika, koje je deveti put održano u Budvi, osvojili su 11 zlatne, 4 srebrne, 2 bronzanu medalju, hotel Splendit pehar za modern kuhinju a Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika pehar za nacionalnu kuhinju.
U jakoj konkurenciji takmičara iz 30-ak zemalja sveta niški poslastičari uzeli su 2 zlatne i srebrnu medalju, dok je juniorska ekipa kuvara pripremajući jela moderne kuhinje, osvojila po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Sva jela pripremana su po medjunarodnim pravilima koja se na ovom takmičenju poštuju od prvog dana, saopštio je organizator.Konobari su se takodje okitili zlatom. U disciplini postavljanje stola bili su neprikosnoveni, dok su u disciplini karving uzeli srebro, barmen su uzeli 4 mesto.
Članovi Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša jedna su od brojnih ekipa koje su pored moderne, prezentovale i tradicionalnu kuhinju podneblja sa kojeg dolaze. Veliki uspeh Nišlije su postigle pripremajući „Veliki nišlijski sto”, gde su se našli svrljiški belmuž i pirotska peglana kobasica, lužnička vurda, pite i ostale đakonije karakteristične za kuhinju južne i istočne Srbije.
Međunarodno otvoreno prvenstvo ugostiteljsko turističkih radnika u Budvi održano 19.04.2015.god
Niški ugostitelji nastavljaju da nižu uspehe. Na Medjunarodnom otvorenom prvenstvu ugostiteljskih i turističkih radnika, koje je deveti put održano u Budvi, osvojili su 11 zlatne, 4 srebrne, 2 bronzanu medalju, hotel Splendit pehar za modern kuhinju a Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika pehar za nacionalnu kuhinju.
U jakoj konkurenciji takmičara iz 30-ak zemalja sveta niški poslastičari uzeli su 2 zlatne i srebrnu medalju, dok je juniorska ekipa kuvara pripremajući jela moderne kuhinje, osvojila po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Sva jela pripremana su po medjunarodnim pravilima koja se na ovom takmičenju poštuju od prvog dana, saopštio je organizator.Konobari su se takodje okitili zlatom. U disciplini postavljanje stola bili su neprikosnoveni, dok su u disciplini karving uzeli srebro, barmen su uzeli 4 mesto.
Članovi Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša jedna su od brojnih ekipa koje su pored moderne, prezentovale i tradicionalnu kuhinju podneblja sa kojeg dolaze. Veliki uspeh Nišlije su postigle pripremajući „Veliki nišlijski sto”, gde su se našli svrljiški belmuž i pirotska peglana kobasica, lužnička vurda, pite i ostale đakonije karakteristične za kuhinju južne i istočne Srbije.
Međunarodno otvoreno prvenstvo ugostiteljsko turističkih radnika u Budvi održano 19.04.2015.god
Нема коментара:
Постави коментар